tirsdag den 24. august 2010

Skridttæller - god for sundheden


Skridttællere er gode for sundheden, det viser undersøgelser. Derfor er det ingen overraskelse, at mange bruger en skridttæller, når de vil tabe sig, komme i bedre form eller holde sig i form.

Nogle skridttællere måler hvor mange skridt, du går, og beregner den tilbagelagte distance.

Andre skridttællere er meget avancerede og kan bl. a. udregne kalorieforbrug og puls, kobles til en PC og udskrive grafer, så du kan følge dine fremskridt. Frem for alt skal skridttælleren være let for dig at indstille og bruge. Derfor er det vigtigt, at du køber en skridttæller, der passer til netop dine behov.

Når du har anskaffet og indstillet din skridttæller, kan du bruge den på forskellige måder. Du kan f. eks. have den på hele dagen eller kun, når du går eller løber. Der er mange bøger og hjemmesider, hvor du kan du finde tips og inspiration.

Når du kan mærke, at du gør fremskridt, er det den allerbedste motivation til at fortsætte i den gode gænge. Du kan måske finde nogle at gå eller løbe sammen med, så I støtter hinanden, hvis en af jer en dag måske ikke er så motiveret. Der findes også tips og inspiration i bøger og på Nettet om motivation.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar